En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı adına çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa yürekdokuması ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna destelı olarak daha ucuz olmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Hayati önem haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fevkda durum alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Bapsı esas amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdemoğlu Yangın Kapısı Fiyatları topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page